Programa 13 - Asociación Vecinos Nazaret

Amb eixe talant i eixa espenta comença el camí per el dos mil i ahi continuem perque es apassionant participar a la lluita per la dignitat, nostra dignitat, la de les persones que visquem a Natzaret i la de nostra Associaciò. I continuarem certament- en el aspecte territorial- front a la megalomana actitut de nostres administracions local i aqutonómica(Copa America, Formula 1...) O a la persistent amenaça del port (sempre el port!...) Anant darrere de la integraciò de Natzaret a la ciutat i els poblats maritims ( a per el tranvia i el soterrament de les vies) pressionant per una vivenda assequible per a la joventud, i en el aspecte socia: treballant l´integraciò dels inmigrants en tant que nous veïns, buscant les clavilles del narcotrafic al barri, alertant referent a la problemàtica educativa, combatint la desocupació y el baix nivel de renta del barri, empenyanos en aconseguir un barri mes net, agradable i confortable per a tots. Volem compartir aquestes aspiracions -en la mida que siga possible- amb la resta de entitats integrades amb la coordinadora del Barri, convensuts de que el pugam fer entre totes i tots i no fer-ho a soles. I al mateix temps donant la cara i mostrant amb orgull el rostre de nostra Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret entrets al barri i solidaris amb les causes populars del mon. El moviment vecinal tindra futur si sabem integrar i reconeixer que fem falta totes i tots -mai se es massa major ni massa jove per a trebajar per un barri mijor i molt més nostre-, dons l´empresa que debem seguir fortxant ens situa ante reptes importants i profunds que toquen de ple als nostres comportaments i valors.

L´Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret es felicita per esfors compartit de totes aquelles persones que a lo llarg de aquets any em lluitat de forma organitzada per construir un barri més habitable i solidari, i vos invita a tots i a totes a incorporar aquets retalls de vida en el patrimoni de la narració familiar. Per altra banda, amb aquesta pàgina fem patent la voluntat de ensenyar públicament els nostres resultats, parlar amb orgull de la nostra història però, sobre tot, de empenyarmos amb esperança per nostre futur.

Más info en --> http://avvnatzaret.blogspot.com.es/

7 visualizaciones
   PROGRAMA
de
RADIO

Programa en el que intentamos dar voz a diferentes voluntarios, asalariados y asociaciones que con su labor y esfuerzo están luchando por hacer este mundo raro, este mundo loco, un lugar un poco más humano y personal. Por eso quiero que este programa sea usado como un altavoz para dar a conocer ese trabajo. 

Entradas recientes